← До списку

Час тіла ›Щоденник тижня

Тихіше в голові після піаніно

Сьогодні мала 3-й урок водіння, і вперше руки не тремтіли на світлофорі. Інструктор навіть похвалив, що паркуюсь рівніше.

Дорога на роботу і назад забирає 1,5 години щодня, і саме за цей тиждень я вперше помітила ввечері не свербіж, а просто втому.

Houseplant White

Спробувала сісти за піаніно — лише один раз, о 21 годині, пальці ще дерев’яні, зате в голові стало трохи тихіше. Наради на роботі йшли одна за одною, але нових плям не з’явилось.

На наступний тиждень хочу спробувати ще раз сісти за піаніно, може, у вихідні, коли голова спокійніша…

Вибачте за довгий текст, любі 🌿

Коментар 9

• Промінчик09.23

у мене так само після походу – о 22 раптом відчула просто втому а не звичний свербіж) у когось таке було?

• Промінчик09.23

а я теж лише 1 раз сіла…

• Промінчик09.23

а ‘піаніно’ з дитинства чи тільки зараз почали?

• → ПромінчикНіжністьАвтор09.24

з дитинства, покинула на роки, тепер знову вчуся…

• → НіжністьПромінчик09.24

важко було знову сідати за нього після такої перерви?

Важко, перші хвилин 10 пальці взагалі не слухались і хотілось одразу встати з-за інструмента. Але потім якось саме пішло, ніби руки згадали раніше за голову.

Так, перші хвилини соромно було, пальці наче чужі, а зараз вже звикла. А ви теж поверталися після перерви?

• Промінчик09.23

чомусь у мене теж найспокійніше саме в загружені тижні, коли часу думати про шкіру взагалі нема

• Промінчик09.24

руки, що не тремтять – дуже знайомо, у мене зараз перед дзвінками клієнтам трясе, десь 2 рази цього тижня…

Переглянути всі дописи →