← 목록

Разом Вільна бесіда

Весільний сезон і моя шкіра

За три тижні в мене два весілля подруг, і обидва майже впритул до здачі проєкту, який тягнеться вже два місяці.

Hand writing in an agenda. Scene in front of a window with a direct ray of light on the hand and pap

Фрилансер я, тому буває або зовсім тихо, або все валиться одразу — і зараз саме той період, коли ‘одразу’. Ночами сиджу за ноутбуком, а вдень намагаюся виглядати більш-менш пристойно на весільних фото. І щока знову почервоніла, якраз там, де вже начебто минулося…

Найгірше не сама шкіра, а те, що я вже й забула, як це — не думати про неї зранку. У дитинстві було й минуло, а тепер, у сорок з гаком, наче все з початку. Дивно якось — доросла людина, а почуваюся підлітком, що соромиться власного обличчя перед фотографом.

У суботу збиралася в гори, як завжди раз на тиждень, провітрити голову. Дивлюся зараз у дзеркало і думаю — може, цього разу краще відлежатися вдома…

Поради не питаю, чесно. Просто треба було десь це виговорити. Дивно, наскільки одне весілля здатне вибити з колії більше, ніж місяць дедлайнів.

А у вас, любі, буває так, що стрес і робота накладаються одне на одне і все відразу вилазить назовні?

댓글 0

• 아직 댓글이 없습니다.
Переглянути всі дописи →