← До списку

Разом ›Вільна бесіда

Осінь підступила і я не встигаю

Уже 2 місяці як шкіра знову взялася за своє, і чомусь саме тепер, коли й так купи всього. Чому завжди так, ніби на зло?

Робота то тижнями тиша, то зненацька все і одразу — цього тижня сиджу за ноутбуком до 2 ночі, а до того 2 тижні майже нічого не було. У суботу вибралась у гори, думала провітриться голова, та якось не дуже допомогло цього разу.

Ще й весілля насуваються, 2 у найближчий місяць, і я вже подумки перебираю, яку кофтинку одягти, щоб руки прикрити. Смішно в 40+ таке рахувати, як у школі.

Подруга подивилась на шию і каже «та це просто нерви, пройде» — може й так, не знаю.

Просто трохи важко тримати все одразу, і хочеться комусь сказати, навіть без відповіді.

У кого ще так буває, любі, коли все накопичується разом?

Коментар 4

• Пролісок07.07

Кофтину теж перебираю, аби руки сховати

• Метелик07.07

А до цього теж так бувало, що після тижнів тиші на роботі шкіра одразу все нагадує про себе?

• Затишок07.07

Шия й раніше так реагувала на стрес чи це вперше зараз почалось. У мене теж якраз перед подіями найдужче загострюється

• Спокій07.07

Ця фраза про нерви мене теж зачепіла, бо рідній людині так само кажуть, а насправді від перевтоми тільки гірше стає, і одяг з рукавами теж підбираємо разом, тому дуже добре розумію як важко тримати все це в собі

Переглянути всі дописи →