← До списку

Разом ›Мої прийоми

[Зробила] Бавовняні рукавички на заняттях з водіння

Останнім часом помітила — свербіж посилюється саме в дні занять з водіння, а не в дорозі додому, як я раніше думала.

Спершу гадала, що це кондиціонер в машині інструктора, але придивилася — долоні просто пітніють від кермо, і шкіра на суглобах пальців червоніє швидше, ніж завжди.

Почала брати з собою тонкі бавовняні рукавички — надягаю перед тим, як сісти за кермо, знімаю одразу після паркування. Крем наношу вже вдома, поки руки ще трохи вологі, а не ввечері перед сном, як раніше.

За останні кілька занять різниця помітна саме в дні водіння — раніше після уроку долоні палали, тепер просто сухуваті.

Цікаво, чи в когось із тих, хто теж вчиться керувати, руки реагують саме на кермо, а не на щось інше.

Довго писала, вибачте, любі.

Коментарі 3

• Промінчик09.23

а в мене й так преють, 10хв

• → ПромінчикНіжністьАвтор09.23

у мене руки теж пітніють майже одразу, але, здається, річ не тільки в цьому – без рукавичок шкіра на кісточках пальців сильніше треться об кермо, тому й червоніє. заняття триває 45 хвилин, і саме за цей час рукавички дали помітну різницю

• → ПромінчикНіжністьАвтор09.23

Дякую, що написали, бо я теж помічаю що долоні преють майже одразу, ще до того як інструктор встигне щось сказати. У мене таке буває навіть коли просто сиджу і чекаю на світлофорі, тож підозрюю це більше нерви ніж керма.

Переглянути всі дописи →